Splav Friends Forever

Pobeći iz svakodnevnog života može biti tako jednostavno! Čvrsto usidren na jezeru Perućac plutajući Friends Forever splav nudi kompletnu i visokokvalitetnu stambenu površinu (44 m²) i sunčanu terasu (40 m²), sve što srce može da poželi.

U jednom od najlepšeg područija zapadne Srbije očekuje Vas sa stilom opremljen splav. Kroz boravak na vodi i prekrasan pogled na prirodu, već nakon par sati osetićete savršen oporavak da više nećete hteti da ga napustite. Dnevni boravak je stilski namešten. Dve odvojene spavaće sobe na gornjem spratu sa bračnim krevetom i dva posebna kreveta, funkcionalno opremljena kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom i sa toaletom nude svu udobnost koja garantuje opuštajući odmor.

Opustite se na velikoj terasi koja poseduje i prekriven deo sa prelepim i umirujućim pogledom na jezero i uživajte u zalascima sunca!

Neposredno iznad splava na kopnu se nalazi parking od kojeg vodi putić do vode i na mali splav sa kojim stižete na Friends Forever. Splav ima dve spavaće sobe sa bračnim krevetom i dva posebna kreveta. Dodatno jos dvoje ljudi može da spava na krevetu u dnevnom boravku. Za naše najmanje posetioce nudimo krevete na rasklapanje. Kupatilo je opremljeno tušem i toaletom. Dnevni boravak je stilski opremljen sa fantastičnim pogledom na jezero kroz veliki stakleni front. Obe sobe na gornjem spratu imaju stakleni front prema vodi i jedna soba poseduje veliki krovni prozor.

Iz dnevnog boravka izlazite na terasu. Na njoj se nalazi natkriven deo sa stolom gde možete kulinarski uživati i posle se opustiti na suncu. Doživite osećaj slobode na vodi!

Posteljine i peškiri za ličnu potrebu su Vam na raspolaganju.

Ukoliko želite da Vas odmor provedete aktivno imate na raspolaganju Standup Paddle. Uz to imate i čamac za 6 osoba i ništa Vam više neće stajati na putu istraživanju okoline.

Želimo Vam nezaboravne dane na našem splavu Friends Forever!