Kućni Red

 1. Objekat mogu koristiiti samo gosti koji su propisno prijavljeni pri dolasku na splav, za šta je potreban važeći lični dokument.
 2. Plaćanje se vrši u dinarima po zvaničnom srednjem kursu Narodne Banke Srbije (30% avans prilikom rezervacije), ostalih 70% prilikom dolaska u objekat.
 3. U slučaju otkaza smeštaja od strane objekta, a prouzrokovanog povredama pravila kućnog reda, gostu se naplaćuje celokupan iznos za rezervisan period bez obzira na kraći boravak.
 4. Check-in je od 14h, osim ako nije drugačije dogovoreno.
 5. Check-out je do 11h, osim ako nije drugačije dogovoreno.
 6. Strogo je zabranjeno ostavljati đubre izvan prostorija preko noći.
 7. Gosti su dužni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru, uređajima i instalacijama. U slučaju štete, ona mora biti nadoknađena od strane gosta.
 8.  Upotreba grejanja je zabranjena ukoliko to nije drugačije dogovoreno.
 9. Molimo Vas da pri napuštanju objekta budete savesni i pažljivo proverite: da li su sve slavine zatvorene, da li je isključena električna energija, zatvoreni prozori, ugašena rerna, pogašena svetla i što je najvažnije, da je objekat dobro zaključan.
 10. Molimo Vas da posle upotrebe rostilja zatvorite plinsku bocu i sklonite je sa sunca.
 11. Friends Forever se trudi da Vam omogući što ugodniji boravak. Molimo Vas da punite telefone preko dana i da bude isključena električna energija koja nije u upotrebi preko dana kao sto je na primer svetlo.
 12. Nismo pet friendly. Nije dozvoljen boravak kućnih ljubimaca.
 13. Pušenje u objektu je strogo zabranjeno.
 14. Friends Forever je tu za Vas, da vam pruži sve dodatne informacije tokom Vašeg boravka, kao i pomoć bilo koje vrste ukoliko Vam bude potrebna.
 15. Friends Forever Vam želi lep, ugodan i nezaboravan boravak na našem splavu!